KOM MED TIPS?

♡ ♡ ♡

Hei! Jeg har egentlig ikke så mye å blogge om i dag. Det eneste jeg har gjort i dag er at jeg har vært på skolen, ellers har jeg bare vært hjemme og slappet av. Været har vært ganske bra i dag, og håper det vil vare! Spørsmålet mitt til dere er, hva vil dere ha på bloggen? Oppskrift på forskjellige sunn mat osv. eller hva vil dere ha? Ha en fin kveld videre fininger! 

6 kommentarer

Per

09.05.2013 kl.00:24

Spørsmåls runde!

Linda

09.05.2013 kl.00:25

Klær!!

Pia

09.05.2013 kl.00:43

Spørsmåls runde!

1. JB eller 1D?

2. Har du kjæreste?

3. Hvem er ditt forbilde?

4. Hvorfor er du så opptatt av å være sunn? Du er så spinkel!

5. Hva ville du ha gjort hvis en av dine venner likte noen og h*n din liker vennen din tilbake men de aldri blir sammen?

Herman

09.05.2013 kl.13:06

Ville du gått på date med meg?

Martin

04.09.2013 kl.01:29

Hei!

Jeg kom over bloggen din etter litt søk her og der.

Er en fast daglig leser og det kommer jeg fortsatt til å være.

Har ikke turt å kommentere her inne før nå...

Jeg ser at du også sliter med spiseforstyrrelse. Det gjør meg vondt og leit å høre, lese og ikke minst forstå hva du har/går gjennom i hverdagen.

Nå vil du kanskje ikke tro meg, men jeg er en gutt som sliter med spiseforstyrrelse - Anoreksi.

Ana ødelegger min livskvalitet totalt og jeg er på en dårlig vei med mye medisinsk oppfølging grunnet spiseforstyrrelsen. Ja, tro det eller ei, så er jeg en gutt.

Har selv prøvd å søke litt angående gutter som er spiseforstyrret, men det finnes ikke slik info for oss, desverre er det dere jenter som kommer opp overalt. Selv om jeg nesten er overbesvist på at gutter sliter de også.

Jeg har ikke orket å lese alt hva du har skrevet. Men jeg syntes du er utrolig STERK & TØFF! som åpner deg opp og prøver å bruke bloggingen til å hjelpe deg på veien. Jeg støtter deg fullt ut.

Mitt spørsmål er at jeg vil så gjerne opprette en blogg hvor jeg kan blogge om min hverdag og meg. som desverre er 90% preget av spiseforstyrrelsen, depresjon og angst. "Hvordan livet mitt ble snudd totalt på hodet" jobb, skole, eget firma, venner, familie osv...

Jeg ønsker å nå frem at gutter også har og kan få spiseforstyrrelser og ikke bare jenter. Vil gjerne være til hjelp og støtte for mange.

Men er så redd for at det finnes så mange dømmende mennesker der ute, som ser på spiseforstyrrelser som et virkelig tabu.

Har du noen tips om hvordan jeg kan starte eller hva jeg bør gjøre.

Sender deg masse varme tanker! <3 Stå på videre og lykke til:)

Hilsen

En spiseforstyrret gutt. 20 år.

madeleinehongslo

29.09.2013 kl.20:23

Martin: Det er utrolig leit å høre at du sliter med dette du og! Jeg sliter heldigvis ikke med dette lenger, og er på god vei til å bli frist. Det er utrolig vanskelig å bli kvitt det, og det vet jeg. Jeg vet at gutter også sliter med spiseforstyrrelser og har hørt en del historier om de og.

Svar til deg: Jeg var VELDIG redd for at folk ville dømme meg når jeg postet innlegget "you are who you are" (historien bak meg), MEN jeg bare dreit i det. Selvfølgelig fikk jeg et par kommentarer; "åh, dra til psykolog a!" og jeg syntes ikke det var noe koselig, men jeg tok meg selv sammen og dreit i hva folk syntes om det.
Du burde starte meg å poste et innlegg om deg selv, hvem du er, og hva bloggen kommer til å handle om. Sånn at de som er interesert i det du skriver om vil fortsette å lese den + de som synes spiseforstyrrelser er "teit" ikke trenger å forsette å lese den. Vær deg selv og vær helt ærlig! Det er det som fungerer best. Kanskje ikke alltid, men de fleste gangene.

Du får bare spørre om du trenger hjelp med noe, så hjelper jeg deg gjerne! Håper dette var til hjelp for deg. :) Og husk, drit i de frekke kommentarene! Jeg støtter deg fullt ut. Lykke til og stå på videre Martin, dette klarer du <3

Sender deg masse varme tanker til deg og!<3 Og tusen takk for kommentaren!

Ana kan ødelegge mange liv, men vi kan også reddet oss selv ifra den. - Madeleine Hongslo :-)

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Madeleine Hongslo, og jeg er en gladjente fra Oslo. På denne bloggen vil du se en del prosjekter som jeg driver å lage på Medier og kommunikasjon, foto og litt diverse. Håper du vil like bloggen min!

For kontakt:
madeleinehongslo@outlook.com

hits