Innkjøpet fra Paris turen!

♡ ♡ ♡

I går natt kom jeg hjem fra herlige Paris! Det er litt synd at turen ikke varte mye lengre. Det var så mye fint å se der og jeg skulle gjerne hatt flere dager. Det var utrolig varmt i Paris, men himmelen var ganske grå. Ellers så overrasket været oss den dagen vi var i Disneyland. Utover dagen ble det strålende vær og sola steket rett og slett! Denne nøkkelringen på bildet under er fra Laduree, som er en baker/ cafe i Paris som jeg anbefaler alle å gå innom å kjøpe ett par makroner. De er utrolig gode! 

Jeg har lenge sett etter en slik veske som dette, og på HM i Frankrike hadde de den vesken. Jeg elsker den! På vesken henger også den nøkkelringen jeg kjøpte på Laduree. Jeg syntes den passet så godt på den. 

Jeg kjøpte også Ralph Lauren parfymen, nr.2. Denne kjøpte jeg på vei til Paris/ Frankrike. Den ble kjøpt på ferja fra Larvik til Danmark. 

Jeg kjøpte også en skrivebok fra en butikk jeg ikke husker, dessverre. Fikk også kjøpt et til nøkkelring som en slags suvernir fra Eiffeltårnet, jeg følte jeg måtte gjøre det. Den får man kjøpt under Eiffeltårnet på en suvernir butikk. Armbåndet fikk jeg av mamma og pappa. Armbåndet er fra et marked i Paris. Jeg fikk også et slags deksel av mamma som er fra butikken Maison De Monde. 

Ja, og jeg måtte så klart kjøpe meg en ganske så stor Mikke mus til meg selv! HEHE!! Den er ganske søt syntes jeg og den ble kjøpt i Disneyland. 

 

Det var en kjempe fin tur! Vi kjørte hele veien til Frankrike + ferje som varte i 3 timer. Vi kjørte først til Larvik som tok to timer, i Larvik tok vi color line superspeed til Danmark som tok tre timer. Vi kjørte fra Danmark til Tyskland som tok sikkert sju timer. I Tyskland overnattet vi. Dagen etter kjørte vi i sikkert sju timer til også var vi Frankrike. Det ble et par dopauser og spisepauser, heldigvis. Det er ganske slitsomt å sitte i en bil så lenge, men det var det vert. Man fikk ganske så vondt i rumpa til slutt, haha. Vi kjørte også hele veien hjem. 

Noen andre som har vært i Paris? 

 

 

4 kommentarer

victoria - Inspirasjon

09.07.2013 kl.21:28

Kjempefint innkjøp!

Karoline

09.07.2013 kl.23:59

utrolig fine ting :)

Majell <3

10.07.2013 kl.09:46

wow, så mye fint da =)

Kristiane

14.07.2013 kl.03:32

Ååå jeg elsket armbåndet! :) Har helt lik nøkkelring, hehe, bodde litt i Paris for noen år siden, og da hadde jeg nøkkelen til leiligheten på den <3

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Madeleine Hongslo, og jeg er en gladjente fra Oslo. På denne bloggen vil du se en del prosjekter som jeg driver å lage på Medier og kommunikasjon, foto og litt diverse. Håper du vil like bloggen min!

For kontakt:
madeleinehongslo@outlook.com

hits