Verden kan være forferdelig!

♡ ♡ ♡

Hei, det er noe jeg har tenkt lenge på å blogge om, og det er dette med kropp press + spiseforstyrrelser. Det er mange spørsmål som surrer rundt og rundt, som f.eks. Hvorfor er den jenta så perfekt, hvorfor er ikke jeg sånn? Hvorfor er ikke jeg tynn nok? Hvorfor, hvorfor, hvorfor? 

Det er mange unge jenter i dag som sliter med dette at alle skal være så tynne og perfekte osv. Verden er snudd opp ned, vi ser "tynne og perfekte" jenter/modeller i blader osv. Alle modellene skal være tynne osv. for å passe klærne, de er jo egentlig bare klesshengere! Unge jenter skjønne at, ALLE slags kroppsformer er PERFEKTE! Vi kan være stolte av å ha former og være fornøyde! Jeg husker selv at jeg hadde lyst til å være like tynn som disse modellene. Det var en periode jeg begynte å spise mindre og mindre ("5måltider" om dagen) det var ikke måltider i det hele tatt, alt jeg spiste på en dag var vel 1 måltid til sammen. Etterhvert ble jeg fanget av mitt eget speilbilde, ingenting kunne stoppe meg. Jeg hadde blitt fanget, og det var vanskelig å skjønne at jeg måtte begynne å spise normalt. Og jeg klarte det tilslutt, og det er jeg utrolig glad for i dag! Så klart vil tankene alltid være der, men DU er mye gladere med å spise normalt. Man ser også mye bedre ut hvis man har litt fett på kroppen! Så hversåsnill alle dere som tror at modellstørrelsen er den perfekte, så må dere tro om igjen. De modellene dere tror er "perfekte" har ikke et perfekt liv. De lever på en diett som gjør en sur og gretten, sliten og trøtt. De fleste modeller får jo spiseforstyrrelser (anoreksi). Jeg kan jo nevne ett par ting som kan skje hvis man får det. Man kan miste menstruasjonen, du kan bli steril (altså, du kan ikke få barn i framtiden). Du kan miste mye hår, håret blir bare tynt og slitt. Du blir trøtt og blir bare gretten. Man kan få hjerteproblemmer og kan da føres til hjertestans. Spiseforstyrrelser/ anoreksia kan også føres til et kortere liv og du kan dø. 

Ja, som dere kanskje ser så er det VELDIG skremmende! Ingen vil det, og det er ikke en bra følelse heller. Jeg nevner alt dette fordi, dette er noe vi må stoppe. Verden har blitt helt syk, alle skal være like tynne som modellene osv. WTF?! Noen modellbyråer har blitt flinkere til å ta inn modeller med litt former (som er bra), men det har fortsatt ikke blitt noe bedre. La oss heller spise godt og trene, det er Å mye bedre! 

Lev livet sier jeg, vi lever bare KUN en gang! 

Fakebestfriend - anorexia 

 Er dere enige med meg?  Dere får alle fortsatt ha en god helg videre! 

 

Én kommentar

Jenny Holsæter

01.09.2013 kl.02:26

Så bra skrevet :-)

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Madeleine Hongslo, og jeg er en gladjente fra Oslo. På denne bloggen vil du se en del prosjekter som jeg driver å lage på Medier og kommunikasjon, foto og litt diverse. Håper du vil like bloggen min!

For kontakt:
madeleinehongslo@outlook.com

hits