HOLD ON, WE´RE GOING HOME

♡ ♡ ♡

Hei! Tusen takk for alle nye lesere jeg har fått! Dere får meg til å blogge mer og bedre. Nå er det endelig høstferie og det er så utrolig deilig. Jeg har nettopp vært å tatt danskebåten med familien og det var veldig hyggelig. Jeg er veldig usikker på hva annet jeg skal denne uka/ i høstferien, men det jeg vet er at jeg skal ihvertfall være med noen venner og slappe av og bare kose oss. I dag vet jeg ikke helt hva jeg skal, jeg kommer nok til å gå ut etterhvert ihvertfall. Været er jo ganske fint ute nå, så hvorfor ikke? 

Akkurat nå sitter jeg bare inne og slapper av med musikk. Denne sangen her er ihvertfall veldig fin, og jeg hører på den hele tiden. Blir ikke lei! Det er en låt av Drake, men denne jenta får denne sanger til å høre sååå fin ut og teksten er utrolig fin. Dere må bare høre på den!! 


BLONDT HÅR?

Jeg har også tenkt på å farge håret mitt veldig lenge nå, som noen kanskje ikke vet så er jeg egentlig blondine og begynner å savne det veldig. Det er en veldig laang prosess og det vet sikkert mange av dere som sikkert har farget håret fra brunt til blondt. Jeg har ihvertfall tenkt til å starte med å farge blonde striper i håret, så vi starter derifra. Og etterhvert så kanskje jeg får blondt hår til slutt. Og jeg har lyst til å ha helt platinablondt hår, så dette kan bli veldig bra! Gleder meg :-D

- Hva syns dere om sangen? og hva synes dere om at jeg skal bli blondine? 

3 kommentarer

Isabella Gangdal

30.09.2013 kl.14:56

Bra sang !

madeleinehongslo

30.09.2013 kl.15:51

Isabella Gangdal: den er veldig fin :-)

R0sey Navruzi

30.09.2013 kl.21:28

Så utrolig herlig sang!

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Madeleine Hongslo, og jeg er en gladjente fra Oslo. På denne bloggen vil du se en del prosjekter som jeg driver å lage på Medier og kommunikasjon, foto og litt diverse. Håper du vil like bloggen min!

For kontakt:
madeleinehongslo@outlook.com

hits