Så mange spørsmål, men ingen svar

♡ ♡ ♡

Har du noen gang tenkt på hvordan vi mennesker er? Vi tenker, føler og sier så masse rart. Har du egentlig tenkt på alle de valgene vi gjør i hverdagen? Alle disse valgene påvirker oss på en eller annen måte. Både på godt og vondt. Vi har tanker som kan få deg til å drømme tilbake til gode minner, og vi har de tankene som virkelig kan drepe deg innvendig. Vi har så masse følelser, vi mennesker. Vi kan være så utrolig lykkelige, og andre dager kan vi være så deprimerte. Hva er det egentlig med oss mennesker? Vi blir så fort sinte, triste, lei og gjør så mye dumt som vi bare angrer på etterpå. Hvordan blir man lykkelig, og hvordan unngår man å bli deprimert og lei? Det er vanskelig å si. Vi vil være så perfekte som mulig, og vi vil ha det perfekte liv. Hva er egentlig definasjonen for ordet "perfekt" og hva er egentlig det perfekte liv? Mange barn i dag lever i luksus, mens andre barn lever i frykt og har et håp på å få et bedre liv.

Noen bor i et stort fint hus, har foreldre som er stolte over deg, har toppkarakterer og får nesten alt de peker på. Mens andre kan ha opplevd dritt igjennom hele barndommen, og i dag må bo hos en fosterfamilie som vil ta bedre vare på deg enn den forrige familien din. Det er så stor forskjell på oss mennesker i dag, noen er fattige og noen er rike. Hvorfor kan ikke bare livet være rettferdig for alle? Alle fortjener et lykkelig liv! Vi lever jo bare kun en gang. Vi er alle så forskjellige, og hvert fremmed ansikt du støtter på er det en historie du ikke vet om. Du lurer kanskje på hvorfor en gutt er sånn som han er, når han er frekk, ikke viser respekt og sier så mye stygt osv. Vet du hva? Det kan faktisk være en grunn for det. Du vet kanskje hvem han er, men du vet ikke hva hans historie er. Hvem vet, kanskje han har blitt behandlet dårlig i sitt eget hjem? Det kan også være grunnen til blåmerkene hans, men det vet vi ikke. Kanskje han går på boksing, hvem vet. Du hører gutten og du ser han. Oppførselsen hans og blåmerkene, det kan være en million grunnen til hvorfor han er som han er i dag.

Denne gutten var da bare et eksempel, men poenget mitt er at vi kan egentlig aldri dømme noen ut ifra hva de sier og hvordan de ser ut. Det kan være så mange grunner til hvorfor den personen er som den er. Vi mennesker dømmer hverandre, vi blir fort sjalue og vi lager rykter bare for å være jævlige. Hva er vitsen i å gjøre andres liv surt? Dette er hvordan jeg ser på verden i dag, og den er helt fucked up synes jeg. Alle fortjener å høre at de er perfekte som de er. Alle fortjener å bli behandlet bra og alle fortjener et lykkelig liv uansett hvor man kommer fra.

Som sagt så er ikke livet alltid perfekt. Vi alle har et eller annet vi ikke er fornøyd med, eller har et eller annet vi sliter med. Jeg har en venninne. En venninne som sliter med både sosialangst og depresjoner. Jeg kan ikke en gang forestille meg å ha det sånn i hverdagen, det må jo være helt jævlig psykisk. Jeg har fler av mine nærmeste som sliter med det samme. Disse menneskene er kanskje de snilleste jeg vet om, og selvfølgelig så må de slite med noe så jævlig som angst og depresjoner. Igjen, er dette rettferdig? NEI. Venninnen min som sliter med dette, hun prøver så godt hun kan for å være positiv. Men jeg vet hun ikke har det noe godt. Bare det å dra på skolen er et mareritt. Jeg vil gjøre alt for at hun skal bli frisk igjen og bli kvitt angsten og depresjonen. Et av mine nyttårsforsetter er at hun skal bli frisk. Det skal vi klare sammen. Denne jenta får meg til å smile hver dag, så det fortjener hun! Much love. <3

Så ja, gjør meg en tjeneste kjære lesere. Hvis du f.eks. ser en person som ser ensom ut ellerno. Smil til den personen! Jeg er helt sikker på at den personen hopper av glede inni seg da. Jeg selv blir så ufatterlig glad når en fremmed smiler til meg på gaten. Så gjør en tjeneste, og gjør noen andres dag bedre!

<3

6 kommentarer

marianne

26.01.2015 kl.10:44

❤️❤️

Benedicte

26.01.2015 kl.10:52

Så flink du er til å skrive!

Helene

26.01.2015 kl.17:18

Kjempefint skrevet!

kristinerosok

29.01.2015 kl.01:17

Kjempeflott innlegg - bare et lite smil kan gjøre mye :)

Vilde

29.01.2015 kl.01:33

Bra skrevet <3 æloveuæ

Helene

09.02.2015 kl.16:04

Bra skrevet!

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Madeleine Hongslo, og jeg er en gladjente fra Oslo. På denne bloggen vil du se en del prosjekter som jeg driver å lage på Medier og kommunikasjon, foto og litt diverse. Håper du vil like bloggen min!

For kontakt:
madeleinehongslo@outlook.com

hits