PHOTOGRAPHY - my little brother

God kveld! I dag har alle vi på MK vært i byen og tatt bilder. Det var veldig gøy, men også veldig kaldt. Merker allerede nå at vinteren er her og det nærmer seg jul. Gleder meg så utrolig mye til Jul! Det er første advent allerede nå på søndag. Det er ganske sykt hvor fort tiden går, plutselig var vinteren her. Jeg føler det akkurat har vært sommer! Eller er jeg den eneste?


Over til noe annet. Her om dagen tok jeg som sagt bilder til årets julekort. Jeg ble sånn helt greit fornøyd. Dette er ihvertfall et bilde som jeg tok av lillebroren min Julian. Hva syns du? Gleder du deg til jul?


NATURE - Photo of the day


Hei! I dag har det vært en veldig deilig søndag. Jeg har vært ute å tatt bilder av søskene mine som er til et julekort, og egentlig bare slappet av. Noen av bildene av søskene mine kan dere få se senere. Dette er et bilde jeg tok i dag. Været har vært fantastisk i dag!
hva syns du om bildet?

ORIGINAL LIMONADE


Hei, god morgen! Nå har jeg akkurat spist en deilig frokost. Det ble bananpannekaker med jordbær. Oppskrift på bananpannekakene finner du HER! Jeg drakk også en utrolig god drikke, en forfriskende limonade med en smak av grapefrukt. Jeg bare elsker den! I dag skal jeg passe på søstra mi, og ellers vet jeg ikke helt hva som skjer i kveld enda. Jeg skal ihvertfall kose meg i dag, og det får dere også! Ha en fin lørdag alle sammen :-)

Hva skal du i dag?

MIN INSPIRASJON - this is me


 

Les mer i arkivet » Januar 2015 » September 2014 » August 2014
For kontakt:
madeleinehongslo@outlook.com
hits